PRIMUL BMW i5 TOURING.
100% ELECTRIC.

BMW i5 Touring.

* Imagini cu titlu de prezentare.

INTEGRAL ELECTRIC. PERFECT PENTRU TOATE PLANURILE TALE.

Cu noul BMW i5 Touring vei ajunge la destinaţie şi datorită bateriei. Și vei aranja totul în mod convenabil, deoarece dispune de suficient spațiu pentru tot ceea ce plănuiești. Descoperă toate variantele noului model BMW i5 Touring, opțiunile de echipare și datele tehnice, precum şi solutiile de finanţare la dealerul tău.

DATE TEHNICE

BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 19.2 – 16.5; autonomie electrică, WLTP în km: 483 – 560

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

Putere: 250 kW (340 CP)
0-100 km/h: 6,1 s
Vmax: 193 km/h
Autonomie (până la)[1]: 560 km

SPAŢIU DE DEPOZITARE GENEROS.
AUTONOMIE MARE.

Noul BMW i5 Touring eDrive40 te va duce la destinație cu ajutorul bateriei electrice. Fără emisii locale, dar cu un interior spațios, în care tu și pasagerii tăi puteți călători în confort. Dispunând de 570 – 1700 litri de spațiu de încărcare, chiar și bagajele voluminoase vor încăpea cu ușurință. Iar cu o putere de 250 kW (340 CP) și cu funcţii digitale, inclusiv cu ecranul BMW Curved Display, vei redescoperi plăcerea de a conduce iar și iar. Află mai multe despre autonomia electrică a noului BMW i5 Touring.

BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 19.2 – 16.5; autonomie electrică, WLTP în km: 483 – 560

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

DEPLASAREA ELECTRICĂ ÎN NOUL BMW i5 TOURING.

Acceleraţie electrică, BMW My Modes, BMW IconicSounds și multe altele: plăcerea de a conduce în BMW i5 Touring. Videoclipul prezintă valori preliminare.

Uşor de încărcat. Oricând şi oriunde. Cu soluțiile de la BMW Charging pentru noul BMW i5 Touring. Videoclipul prezintă valori preliminare.

OPŢIUNI DE ÎNCĂRCARE.

Încarcă uşor şi confortabil de acasă.

Cu Flexible Fast Charger sau sistemul Wallbox, poţi încărca acasă într-un mod simplu, sigur şi direct. Descoperă soluţia ta individuală de încărcare.

Încarcă folosind una dintre cele mai mari reţele din Europa.

Cu BMW Charging, poţi încărca oriunde în Europa, folosind una dintre cele mai mari reţele publice de încărcare. Tot ceea ce ai nevoie pentru asta este inclus în obiectul livrării.

SUSTENABILITATE.

În calitate de companie globală, BMW Group înțelege că este o parte importantă a societății și își asumă responsabilitatea în ceea ce privește sustenabilitatea.

DESIGN INTERIOR

DESIGN ATRACTIV SI PRACTIC.

Mult spațiu pentru planurile tale. Depozitează-ți gențile de golf, bagajele sau chiar bicicletele în portbagajul spaţios. Compartimentele practice, ocheții și inelele de ancorare simplifică încărcarea.

CONFORT ATÂT ÎN FAŢĂ, CÂT ŞI ÎN SPATE.

Jocuri video în mişcare.

Îmbunătățește-ți punctajul în timpul pauzelor de condus. Te poţi bucura de jocuri direct în automobil alături de pasageri.  Transformă smartphone-ul într-un controller

Funcțional și incredibil de atractiv.

Bara de interacțiune BMW se extinde pe tabloul de bord și în capitonajul portierei. Poți controla climatizarea și alte funcții prin intermediul touchpad-urilor.

Sunetul la superlativ. Oriunde stați.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins transformă BMW-ul într-o sală de concerte, datorită difuzoarelor poziționate ideal și a puterii de 655 de wați.

DESIGN EXTERIOR

CREAT ŞI PENTRU VIITOR.

Efecte luminoase elegante.

Pachetul exterior BMW Iconic Glow oferă efecte vizuale spectaculoase. Grila radiatorului este iluminată iar un covor luminos dinamic te intâmpină sub portiere.

O proiecţie luminoasă.

Modelul tău BMW te întâmpină. Covorul luminos de întâmpinare Welcome Light Carpet iluminează zona din faţa portierelor, la intrarea și la ieşirea din automobil.

Mai multă libertare.

Plafonul panoramic din sticlă face ca interiorul să pară şi mai mare. Intră mai multă lumină și te poţi bucura de atmosfera deschisă pe fiecare loc.

TEHNOLOGII

SISTEME DE ASISTENŢĂ INTELIGENTE.

Asistență

Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

Driving Assistant Professional îți menține automobilul în siguranță pe banda corectă și păstrează distanța față de vehiculul din față la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul cu opriri și pornire frecvente. În cazul unei urgențe, automobilul tău BMW va frâna până la staționare și va porni automat din nou.

Modelul tău BMW parchează singur.

Parchează fără să stai în vehicul. Asistentul de parcare Parking Assistant Professional parchează și scoate automat modelul tău BMW din spațiile de parcare. Efectuează o singură dată manevra pe o distanță de până la 200 m și apoi salveaz-o.

Conectivitate

Vezi mai mult decât drumul.

Ajungi la destinaţie cu mai multă precizie. BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcția Augmented View afișează informații de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central și în panoul de instrumente.

Mai mult decât o simplă cheie.

Folosește-ți smartphone-ul pe post de cheie a autovehiculului și partajeaz-o digital cu până la 5 persoane cu BMW Digital Key Plus. De îndată ce te apropii de modelul tău BMW, acesta se deschide automat şi te întâmpină cu o proiecţie luminoasă. Iar interiorul automobilului este adaptat la preferinţele tale, în funcţie de setările personalizate selectate.

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL BMW i5 TOURING.

Service – exact atunci când ai nevoie.

Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW i5 TOURING.

Complet încărcat, modelul BMW i5 Touring are o autonomie de până la 560 km (WLTP)[1]. Ideal pentru condusul zilnic. Dar nici călătoriile mai lungi nu reprezintă o problemă cu această autonomie.

Aceasta depinde de staţia de încărcare pe care o utilizezi. Va dura aproximativ 11 (-) / 205 ore dacă conectezi BMW i5 eDrive40 Touring la un wallbox de de curent alternativ. Utilizarea unei stații de încărcare de 22 kW CA cu o putere dublă reduce la jumătate timpul de încărcare, la aproximativ 4,2 ore. Cel mai rapid mod de a încărca BMW i5 eDrive40 Touring este o stație de încărcare cu curent continuu (DC) cu o putere maximă de 205 kW. Îți permite să încarci bateria de la 10 la 80% în doar 30 minute.

BMW i5 Touring este un vehicul electric de înaltă performanță care produce o putere impresionantă de 250 kW (340 CP) și un cuplu de 400 Nm, accelerând astfel de la 0 la 100 km/h în doar 6.1 secunde. Datorită acționării sale electrice, combină performanța sportivă cu o eficiență și o sustenabilitate excelente. Poţi găsi toate detaliile despre dinamica de condus a modelului BMW i5 Touring în datele tehnice.

Atunci când frânați, energia cinetică produsă este transformată imediat în energie electrică. Astfel, bateria se încarcă și creşte implicit autonomia modelului BMW i5 Touring. Este mai degrabă ca un dinam pe o bicicletă. Acest proces de economisire a energiei și de protejare a mediului este declanșat chiar și atunci când ridicați piciorul de pe accelerație.

Consum şi emisii CO₂.

BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 19.2 – 16.5; autonomie electrică, WLTP în km: 483 – 560

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

[2] Este posibil ca serviciile și caracteristicile prezentate să nu fie disponibile pe toate piețele și în toate limbile și să necesite abonamente separate.

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru acest model BMW.
GAMA DE MODELE BMW

Descoperă informații detaliate, solicită detalii sau oferta* pentru modelul BMW preferat:

* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru modelul BMW preferat.

PROLEASING MOTORS SRL

Dealer Autorizat BMW și BMW M.
Showroom şi Service în Ploieşti.
Alte Puncte de Lucru Proleasing Motors:
Buzău şi Târgovişte.

COMPANIE

CIF: RO 18877620, RC: J29/1603/2006
Banca: Unicredit Ţiriac Bank
CONT IBAN: RO24BACX0000004532208000

ONLINE
CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 1B Nr. 505, Loc. Blejoi, Jud. Prahova, C.P. 107070

LOCALIZARE

Latitudine: 44.959681, Longitudine: 26.055213

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750, Loc. Buzău, Jud. Buzău, C.P. 120254

LOCALIZARE

Latitudine 45.133196, Longitudine 26.780663

CONTACT
ADRESĂ

Aleea Sinaia DN 71 Nr. 7, Loc. Viforâta, Jud. Dâmboviţa, C.P. 137005

LOCALIZARE

Latitudine 44.954078, Longitudine 25.448518

Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.