PRIMUL BMW iX2. 100% ELECTRIC.

BMW iX2.

* Imagini cu titlu de prezentare.

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

Noul BMW iX2 combină plăcerea deplasării pur electrice cu spaţiul generos şi un design surprinzător şi modern. Cu un exterior sportiv şi puternic şi un interior elegant – ajungi la destinaţiile de zi cu zi fără emisii locale şi în confortul tipic BMW, datorită autonomiei extinse a noului BMW iX2. Descoperă toate variantele noului model BMW iX2, opţiunile de echipare şi datele tehnice, precum şi o mulţime de opţiuni de leasing şi finanţare.

BMW iX2 xDrive30.

Putere[2]: 230 kW (313 CP); 0-100 km/h: 5,6 s; Vmax: 180 km/h; Autonomie (până la): 449.
BMW iX2 xDrive30[1]Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 17,7–16,3; Autonomie electrică (WLTP) în km: 417–449
[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.
[2] Motor electric până la 225 kW. Creştere temporară până la 230 kW în <10 secunde peste valoarea nominală specificată.

ASPECT IMPORTANT. AMPRENTĂ NESEMNIFICATIVĂ.

Silueta de SUV-coupé şi grila frontală BMW Iconic Glow a modelului pur electric BMW iX2 xDrive30 emană o prezenţă spectaculoasă. Acesta îmbină flexibilitatea şi senzaţia de spaţiu a gamei BMW X cu propulsia inovatoare, pur electrică a seriei BMW i. De asemenea, vei fi echipat corespunzător pentru călătorii mai lungi, cu o autonomie electrică de până la 449 km (WLTP)[1] şi un proces de accelerare de 5,6 secunde (0-100 km/h).

DESIGN EXTERIOR

ASPECT PUTERNIC

CHIAR ŞI ÎN ÎNTUNERIC. INCONFUNDABIL.

Grila frontală BMW Iconic Glow este vedeta spectacolului, mai ales în întuneric, cu lumina albă care îi accentuează contururile distinctive atunci când automobilul este în staţionare sau în mişcare. Tehnologia inovatoare cu fibră LED generează efecte de iluminare care atrag atenţia şi care sunt vizibile atunci când rulezi sau când deschizi şi închizi automobilul.

Sportivitate la prima vedere.

Sportivitate la prima vedere. Pachetul M Sport îmbunătăţeşte aspectul puternic al modelului tău BMW. O multitudine de detalii şi echipamente cizelează aspectul automobilului tău.

Extrovertit: Jante de 20“.

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 20”, tip 873 M, bicolore, Gri Midnight, lucioase. Dimensiune roată 8 J x 20 cu anvelope 245/40 R20.

Mai multă lumină, mai multă vizibilitate.

Farurile cu LED iluminează spectaculos drumul din faţă. Pentru un condus mai sigur cu cea mai bună iluminare pe drumurile întunecate. Chiar şi stopurile au parte de tehnologie LED.

DESIGN INTERIOR

DESIGN FĂRĂ COMPROMISURI

SIMTE-TE CA ŞI CUM AI STA SUB STELE.

Plafonul panoramic din sticlă face ca interiorul să pară şi mai mare. Intră mai multă lumină şi te poţi bucura de atmosfera deschisă în fiecare loc.

Mai multe funcţii şi mai intuitiv de utilizat.

Controlează simplu muzica, navigaţia şi setările automobilului cu ajutorul afişajului mare curbat şi al BMW Live Cockpit Professional cu sistem de operare 9.

Remarcabil din punct de vedere acustic şi vizual.

Sunetul intens, echilibrat este impresionant. Cu 12 difuzoare şi 205 waţi, sistemul de difuzoare HiFi Harman Kardon ajunge în toate colţurile modelul tău BMW.

Comod. Sportiv. Individual.

Scaunele sport ergonomice oferă suport în virajele dinamice sau dacă ai un stil de condus mai sportiv. Reglezi comod şi manual setările scaunului. Te bucuri de un scaun sport adaptat perfect la nevoile tale.

TEHNOLOGII

DIVERTISMENT INOVATOR

JOCURI DIN MERS.

Fie că este vorba de un singur jucător sau de mai mulţi, jocurile AirConsole îţi transformă modelul tău BMW într-o consolă de jocuri. Depăşeşte scorul tău maxim sau provoacă-ţi pasagerii la joc pe durata pauzelor de aşteptare pe BMW Curved Display. Smartphone-ul tău este controllerul. Trebuie doar să scanezi codul QR pe display-ul central şi poţi începe să te joci.

Streaming video complet integrat.

Poţi viziona comod filme şi seriale TV pe display-ul central al modelului tău BMW. Videoclipurile de înaltă rezoluţie reduc timpii de aşteptare şi oferă cel mai bun divertisment.

Mai multă ordine, mai mult confort.

Cu sistemul pentru încărcare wireless, îţi poţi încărca smartphone-ul wireless şi, prin urmare, extrem de convenabil. Există o mulţime de spaţiu pentru dispozitive mai mari în zona de depozitare extinsă – la îndemână şi fără cabluri enervante.

Totul la vedere.

BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Pentru ca tu să te poţi concentra pe deplin la drum.

MAI BINE CONECTAT.

Experimentează pachetul BMW Digital Premium[3] cu funcţii digitale suplimentare – începe cu o versiune de testare gratuită:

  • Caracteristicile extinse ale BMW Maps oferă acces la informaţii în timp real din trafic pentru întreaga regiune acoperită de hartă (chiar şi atunci când navigaţia nu este activă)
  • Ai acces la aplicaţii audio, de divertisment şi ştiri – incluzând volum de date şi actualizări continue
  • Funcţiile suplimentare de personalizare ajută BMW Intelligent Personal Assistant să înveţe rutina ta şi îi permit să preia sarcini mai mici, dacă este necesar

ALĂTURI DE TINE ÎN MOD INTELIGENT

Sisteme de asistare a conducătorului auto

Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului direct către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie.

Rulează cu luminile de drum permanent pornite.

Modelul tău BMW îi protejează pe ceilalţi participanţi la trafic de conul de lumină cu ajutorul sistemului de asistenţă pentru fază lungă cu funcţie antiorbire. Pentru a avea cea mai bună iluminare pe drumurile întunecate.

Conectivitate

Mai mult decât o simplă cheie.

Cu BMW Digital Key Plus, poţi utiliza smartphone-ul tău ca cheie pentru automobil, pe care o poţi partaja digital cu până la 5 persoane. De îndată ce te apropii de modelul tău BMW, acesta se deschide automat şi te întâmpină cu o proiecţie luminoasă. Iar interiorul automobilului este adaptat la preferinţele tale, în funcţie de setările personalizate selectate.

Vezi mai mult decât drumul.

Ajungi la destinaţie cu mai multă precizie. BMW Head-Up Display proiectează, de asemenea, informaţii relevante pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcţia Augmented View afişează informaţii de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central sau în panoul de instrumente.

AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

PLĂCEREA DE A CONDUCE PUR ELECTRIC

Acceleraţie electrică, BMW My Modes, BMW IconicSounds Electric şi multe altele: Plăcerea de a conduce caracteristică BMW X, acum şi în varianta pur electrică. (Videoclipul prezintă valori provizorii.)

PUR ŞI SIMPLU ÎNCARCI. ORICÂND

Mergi mai departe, bucură-te de mai mult. Modelul tău BMW iX2 te va duce confortabil la destinaţie cu o capacitate a bateriei de până la 64,8 kWh şi o autonomie estimată de până la 449 km[1].

Acum poţi să călătoreşti relaxat şi în mod electric, cu o autonomie de până la 449 km[1][2] şi o gestionare inteligentă a rutei. Pur şi simplu reîncarci bateria din nou până la 80% în 30 de minute pentru distanţe mai lungi.

ÎNCARCĂ. ORICUM ŞI ORIUNDE DOREŞTI.

Încarcă uşor şi confortabil de acasă.

Cu Flexible Fast Charger sau sistemul Wallbox, poţi încărca acasă într-un mod simplu, sigur şi direct. Descoperă soluţia ta individuală de încărcare.

Află mai multe

Încarcă folosind una dintre cele mai mari reţele din Europa.

Cu BMW Charging, poţi încărca oriunde în Europa, folosind una dintre cele mai mari reţele publice de încărcare. Tot ceea ce ai nevoie pentru asta este inclus în obiectul livrării.

Află mai multe

Connected Home Charging.

Datorită controlului inteligent, poţi optimiza procesul de încărcare acasă, iar tu ai posibilitatea, de exemplu, să utilizezi cât mai mult posibil din propria energie solară generată.

Află mai multe

RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN MODELUL BMW iX2

Service – exact atunci când ai nevoie.

Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW iX2.

Complet încărcat, modelul BMW iX2 are o autonomie de până la 449 km (WLTP)[1]. Astfel, acum poţi face cu uşurinţă călătorii mai scurte sau mai lungi. Astfel, acum poţi face cu uşurinţă călătorii mai scurte sau mai lungi.

Aceasta depinde de staţia de încărcare pe care o selectezi. Dacă este conectat la un BMW Wallbox de 11 kW, modelul tău BMW iX2 va fi încărcat complet în 6,5 ore. Dacă utilizezi o staţie de încărcare CA cu putere dublă, de 22 kW, acest lucru va reduce durata de încărcare la jumătate. Adică la aproximativ 3,75 ore. Cu toate acestea, cel mai rapid mod de a încărca modelul tău BMW iX2 este la o staţie de încărcare cu curent continuu (CC) de până la 205 kW. Încarcă bateria de la 10% la 80% aici în doar 30 de minute.[4]

Ai la dispoziţie mai multe modalităţi de încărcare pentru modelul tău BMW iX2. Poţi utiliza un Flexible Charger (Mod 2) conectat la diverse prize. Sau poţi încărca comod acasă cu BMW Wallbox. Peste noapte sau între călătorii cu până la 22 kW. Sau poţi folosi una dintre cele mai mari reţele de încărcare din Europa cu BMW Charging atunci când eşti pe drum. Şi încarci ultra-rapid cu putere maximă la staţiile de încărcare de mare putere.

Cu o înălţime de 1,6 metri şi o lungime de 4,5 metri, BMW iX2 emană o senzaţie confortabilă de spaţiu. Iar datorită portbagajului de 525 de litri, vei fi perfect pregătit şi pentru călătorii mai lungi sau pentru a transporta obiecte mai mari.

La achiziţionarea sau leasingul unui automobil electric, poţi beneficia de subvenţie din partea guvernului german. De exemplu, vei avea dreptul la aşa-numitul „bonus de mediu”, cu o subvenţie de până la 4.500 €. Pentru mai multe informaţii, a se consulta site-ul web al Biroului federal pentru afaceri economice şi controlul exporturilor (BAFA). De asemenea, poţi aplica pentru această subvenţie acolo.

La fel ca şi în cazul modelului BMW iX1, noul BMW iX2 este produs tot în uzina BMW Group din oraşul german Regensburg.

Consum şi emisii CO₂.

BMW iX2 xDrive30[1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 17,7–16,3; Autonomie electrică (WLTP) în km: 417–449

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

[2] Creştere temporară <10 secunde peste valoarea nominală specificată.

[3] BMW Digital Premium este un serviciu cu abonament plătit, unele funcţionalităţi necesită o conexiune la reţea. BMW Digital Premium nu include achiziţii în aplicaţie.

[4] Performanţele de încărcare depind de starea încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea consumatorilor auxiliari. Intervalele de autonomie prezentate au la bază condiţiile optime WLTP. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius după o călătorie şi poate diferi în funcţie de comportamentul de utilizare.

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co₂/.

* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru acest model BMW.
GAMA DE MODELE BMW

Descoperă informații detaliate, solicită detalii sau oferta* pentru modelul BMW preferat:

* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru modelul BMW preferat.

PROLEASING MOTORS SRL

Dealer Autorizat BMW și BMW M.
Showroom şi Service în Ploieşti.
Alte Puncte de Lucru Proleasing Motors:
Buzău şi Târgovişte.

COMPANIE

CIF: RO 18877620, RC: J29/1603/2006
Banca: Unicredit Ţiriac Bank
CONT IBAN: RO24BACX0000004532208000

ONLINE
CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 1B Nr. 505, Loc. Blejoi, Jud. Prahova, C.P. 107070

LOCALIZARE

Latitudine: 44.959681, Longitudine: 26.055213

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750, Loc. Buzău, Jud. Buzău, C.P. 120254

LOCALIZARE

Latitudine 45.133196, Longitudine 26.780663

CONTACT
ADRESĂ

Aleea Sinaia DN 71 Nr. 7, Loc. Viforâta, Jud. Dâmboviţa, C.P. 137005

LOCALIZARE

Latitudine 44.954078, Longitudine 25.448518

Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.