DESCHIDE DRUMUL CĂTRE VIITOR.

BMW iX3.

Cu pachetul M Sport ca dotare standard, noul BMW iX3 este mai sportiv ca niciodată. Elementele aerodinamice şi accentele albastre scot în evidenţă faptul că acest automobil este electric. Indiferent dacă este pentru călătorii scurte sau mai lungi – cu o autonomie de până la 461 km* şi consum electric de la 18,5 kWh/100 km*, noul BMW iX3 este ideal pentru orice rută.

BMW iX3:
Consum de energie, în kWh/100 km: 18,5 – 18,9
Emisii medii de CO₂, în g/km: 0

BUCURĂ-TE DE DETALIILE IMPORTANTE ALE TEHNOLOGIEI MODELULUI BMW iX3.

În modelul BMW iX3 te aşteaptă tehnologii de ultimă generaţie care combină mobilitatea fără emisii cu confortul suprem. Sistemul inteligent de asistenţă pentru şofer poate fi operat relativ simplu prin comandă vocală, iar acesta poate spori siguranţa pe parcursul călătoriei.

BUCURĂ-TE DE EXTERIORUL MODELULUI BMW iX3 ÎN ACEST VIDEO.

DETALII EXTERIOARE ALE BMW iX3.

Design frontal.

Grila frontală aproape complet închisă BMW formează elementul optic central al feţei impresionante. Împreună cu dispunerea în formă de L a gurilor de admisie în albastru BMW i, evidenţiază natura pur electrică a noului model BMW iX3. Farurile adaptive plate cu LED ale noului design conferă feţei modelului BMW iX3 un aspect concentrat.

Imagine din partea laterală.

Contururile generos proporţionate din jurul pasajelor roţilor evidenţiază cu siguranţă roţile M Aerodynamic 890 M style de 20“ de culoare Jet Black cu accente de aluminiu. Priza de aer „Air Breather” proiectat pe aripa modelului BMW M, în spatele roţii din faţă, optimizează fluxul de aer.

Design spate.

În combinaţie cu priza de aer „Air Breather” verticală, noile stopuri cu LED cu capace de sticlă tridimensionale, grafică de prindere şi indicatoare orizontale asigură un aspect cu concentrare maximă. Difuzoarele de culoare albastră completează partea din spate de deasupra şoselei. Ornamentul poziţionat între acestea are un aspect de înaltă calitate de culoare Gri Frozen.

CARACTERISTICILE DIN INTERIOR ALE NOULUI BMW iX3.

Panou de bord.

BMW Live Cockpit Professional combină un afişaj de instrumente complet digital de 12,3” cu un Control Display de 12,3” cu posibilitatea de utilizare tactilă. BMW Live Cockpit Professional combină un afişaj de instrumente complet digital de 12,3” cu un Control Display de 12,3” cu posibilitatea de utilizare tactilă. Accentele albastre BMW i precum cele de pe butonul de pornire/oprire evidenţiază sistemul de rulare fără emisii al noului model BMW iX3.

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschis, plafonul panoramic din sticlă asigură o atmosferă prietenoasă, inundată de lumină în interiorul automobilului şi asigură un volum generos de aer proaspăt. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipată cu funcţii de glisare şi de ridicare, precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.

Scaune sport.

Pentru a asigura un nivel ridicat de confort în interior, modelul BMW iX3 este echipat cu scaune sport cu piele cu textură fină perforată Sensatec, care este inclusă în echiparea standard. Volanul M îmbrăcat în piele, inclusiv control multifuncţional şi sigla M, are un design cu 3 spiţe. Benzile de ornament interioare de culoare Aluminiu Rhombicle Dark adaugă şi mai multe accente sportive.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW iX3.

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 842, bicolore.

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 842, bicolore. Disponibile în set complet de iarnă cu (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19.

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil X3.

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.

PERFORMANŢA ELECTRIZANTĂ A NOULUI BMW iX3.

Mai dinamic, eficient şi inovator ca niciodată: a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive echipată pe modelul BMW iX3. În combinaţie cu bateria de înaltă tensiune nou proiectată şi cu suspensia adaptivă, permite acestui SAV să ofere o performanţă de condus electrizantă, cu acceleraţie pe fiecare metru.

Dinamica.

DESCOPERĂ AUTONOMIA NOULUI BMW iX3.

Explorează autonomia extinsă a noului BMW iX! Utilizează opţiunile de configurare şi descoperă cât de departe poţi merge dacă ţii cont de anumiţi factori.

AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 461 KM* CU BMW iX3.

Graţie colaborării între conceptul eficient de tren de rulare, designul aerodinamic şi bateria de înaltă tensiune, BMW iX3 ajunge la o autonomie de până la 461 kilometri*. Tehnologii inovatoare, cum ar fi recuperarea energiei de frânare, ajută la extinderea autonomiei şi reduc consumul de energie până la 18,9–18,5 kWh/100 km.

DURATĂ DE ÎNCĂRCARE PENTRU O AUTONOMIE DE 100 KM.

Graţie noului tău BMW iX3 şi BMW Charging, beneficiezi de numeroase oferte personalizate pentru încărcarea la domiciliu, pe drum sau la birou, precum şi de o capacitate impresionantă de încărcare a automobilului de până la 150 kW. Automobilul include un set de încărcare standard format dintr-un Flexible Fast Charger pentru încărcare flexibilă şi mobilă acasă, precum şi cablul de încărcare pentru încărcare publică şi cardul BMW Charging.

Încărcarea la domiciliu pentru o autonomie de 100 km.

01:37 h – Wallbox (11kW)
01:37 h – Flexible Fast Charger (11 kW) la prize industriale
08:07 h – Cablu standard de încărcare sau Flexible Fast Charger (2,3 kW) la o priză casnică

Încărcarea în timpul călătoriei pentru o autonomie de 100 km.

00:07 h – Staţie de încărcare de mare putere (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil)
00:20 h – Staţie de încărcare rapidă (50 kW)
01:37 h – Staţie de încărcare CA (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil)

Calculul ia în considerare consumul şi performanţa de încărcare. Valorile se referă la activarea bateriei la o temperatură de 29 – 33 grade Celsius şi temperatura ambiantă cu valori de certificare, cu excepţia consumatorilor auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea scaunelor, afişajele şi sistemul de climatizare. Consumul individual poate varia (în funcţie de, de exemplu, profilul de condus, temperatură, condiţii ambientale), la fel şi performanţa de încărcare realizabilă individual (depinzând de, de exemplu, starea de încărcare a bateriei, sistemul de climatizare al automobilului). Consumul de combustibil se bazează pe cifrele WLTP. Performanţa de încărcare se bazează pe performanţa de încărcare maximă posibilă (în funcţie de tipul de încărcare şi de automobil).

EXPERIMENTEAZĂ ÎNCĂRCAREA NOULUI BMW iX3 CU OFERTELE DE ÎNCĂRCARE BMW.

SERVICII DIGITALE BMW PENTRU BMW iX3.

Serviciile inovatoare ale aplicaţiei My BMW şi BMW Maps cu Connected Charging şi Connected Navigation te ajută să utilizezi în mod eficient autonomia automobilului tău BMW iX3 şi să îţi planifici traseele în mod corespunzător. Poţi utiliza aceste servicii relativ simplu comunicând cu autovehiculul tău BMW. BMW Intelligent Personal Assistant călătoreşte întotdeauna alături de tine şi îţi permite să controlezi numeroase funcţii ale automobilului prin comandă vocală.

TEHNOLOGIILE DE LA BMW iX3.

Noul BMW iX3 îţi oferă o gamă largă de servicii digitale şi sisteme inteligente de asistenţă. De la asistentul la parcare până la sistemul personal de asistenţă vocală, tehnologiile inovatoare cresc siguranţa şi confortul în timpul călătoriei.

BMW Intelligent Personal Assistant.

Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.

BMW Digital Key.

Poţi deschide şi închide automobilul tău BMW, folosind BMW Digital Key. De asemenea, poţi autoriza până la cinci persoane printr-un iPhone compatibil să folosească modelul tău BMW. Printre altele, puterea de propulsie şi viteza maximă pot fi limitate, de exemplu, pentru conducătorii auto începători.* *BMW Digital Key este compatibil doar cu modelele iPhone selectate. O listă a tuturor modelelor compatibile este disponibilă la următoarea adresă: bmw.com/digitalkey.

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă asupra zonei din spatele automobilului. Sistemul activ de asistenţă la parcare asigură mai multă protecţie împotriva avariilor produse în timpul parcării. Asistentul la parcare realizează automat parcarea automobilului în spaţii laterale sau perpendiculare şi poate de asemenea ieşi din spaţiile de parcare laterale. Asistentul pentru mersul cu spatele te ajută în timpul mersului în marşarier, de exemplu, pe benzile înguste.

Sistemul de navigaţie activă.

Sistemul de ghidare cu navigaţie activă este o funcţie extinsă a Asistentului de direcţie şi de control al benzii de mers poate sugera schimbarea benzii atunci când acest lucru devine necesar pentru respectarea traseului de navigaţie. În acest sens, sistemul identifică un spaţiu potrivit în traficul de pe banda adiacentă şi apoi îţi atrage atenţia asupra schimbării benzii de circulaţie.

DATELE TEHNICE ALE BMW iX3.

Motorizarea modelului BMW iX3.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min286 (210)
Cuplu maxim în Nm, la 1/min:400
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:6,8
Autonomie electrică în km (WLTP):până la 461*
Capacitate maximă de încărcare:reîncărcarea timp de 10 minute poate adăuga până la 90 km (staţie de încărcare de mare putere)

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă.

PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW iX3.

#whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

  • Serviciul de verificare a automobilului în conformitate cu specificaţiile BMW
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână

Consumul de energie şi emisiile de CO2 ale noului BMW iX3.

* Datele sunt calculate conform procedurii de măsurare WLTP

BMW iX3:­
Consum de energie, în kWh/100 km: 18,9 – 18,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele proaspăt omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp
* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru acest model BMW.
GAMA DE MODELE BMW

Descoperă informații detaliate, solicită detalii sau oferta* pentru modelul BMW preferat:

* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru modelul BMW preferat.

PROLEASING MOTORS SRL

Dealer Autorizat BMW și BMW M.
Showroom şi Service în Ploieşti.
Alte Puncte de Lucru Proleasing Motors:
Buzău şi Târgovişte.

COMPANIE

CIF: RO 18877620, RC: J29/1603/2006
Banca: Unicredit Ţiriac Bank
CONT IBAN: RO24BACX0000004532208000

ONLINE
CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 1B Nr. 505, Loc. Blejoi, Jud. Prahova, C.P. 107070

LOCALIZARE

Latitudine: 44.959681, Longitudine: 26.055213

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750, Loc. Buzău, Jud. Buzău, C.P. 120254

LOCALIZARE

Latitudine 45.133196, Longitudine 26.780663

CONTACT
ADRESĂ

Aleea Sinaia DN 71 Nr. 7, Loc. Viforâta, Jud. Dâmboviţa, C.P. 137005

LOCALIZARE

Latitudine 44.954078, Longitudine 25.448518

Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.