ASCULTĂ-ȚI INSTINCTUL.

BMW Seria 2 COUPÉ.

* Imagini cu titlu de prezentare.

Proporţiile musculoase întâlnesc dinamica sportivă: descoperă noul BMW Seria 2 Coupé. Cu un ampatament cu 31 mm mai lat decât predecesorul său şi o arhitectură cu propulsie spate unică în această clasă, BMW Seria 2 Coupé oferă caracteristici de direcţie mult mai bune şi o manevrabilitate extrem de agilă. Gama de motoare puternice asigură experienţe de condus eficiente şi dinamice.

BMW M240i xDrive Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8.1-8.8
Emisii medii de CO₂, în g/km: 185-200

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW SERIA 2 COUPÉ. .

 • Aer condiţionat automat
 • Volan sport îmbrăcat în piele
 • BMW Live Cockpit Plus
 • Faruri adaptive LED
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Driving Assistant
 • Sistem audio Harman Kardon
 • Scaune M Sport
 • Suspensie M Sport

BMW SERIA 2 COUPÉ CU O ARHITECTURĂ CLASICĂ CU PROPULSIE SPATE.

Arhitectura cu propulsie spate a noului BMW Seria 2 Coupé oferă o senzaţie sportivă de condus. Împreună cu direcţia sport variabilă opţională cu Servotronic asigură caracteristici de condus directe, agile, cu mai puţin efort la virare.
Experimentează dinamica de condus agilă a BMW Seria 2 Coupé.

TREN DE RULARE, TEHNOLOGII ŞI CONECTIVITATE DISPONIBILE PENTRU BMW SERIA 2 COUPÉ.

Tren de rulare şi dinamică.

Motoarele deosebit de eficiente ale modelelor BMW Seria 2 Coupé.

BMW Seria 2 Coupé este echipat opţional cu un motor BMW TwinPower Turbo eficient pe benzină cu 4 cilindri sau motor diesel, în timp ce BMW M240i xDrive este propulsat de un motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie de 374 CP.

Transmisie Steptronic Sport pentru schimbarea rapidă a treptelor de viteză.

Transmisia opţională Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT PLUS şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.

Suspensie M adaptivă cu amortizare optimă.

Suspensia M adaptivă opţională se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul Driving Experience Control în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv, cu manevrabilitate agilă.

Diferenţial M Sport pentru tracţiune perfectă.

Diferenţialul M Sport opţional optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează la ieşirea din curbă, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.

Conectivitate

Conceptul de afişaj al BMW Seria 2 Coupé.

Cu un panou de instrumente de 12,3“ şi un Control Display de 10,25″, unitatea de afişare multifuncţională furnizată împreună cu BMW Live Cockpit Professional opţional din BMW Seria 2 Coupé se asigură că ai o vizualizare cât mai bună a tuturor informaţiilor relevante pentru condus şi că poţi opera serviciile digitale ale automobilului uşor şi intuitiv.

BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant din noul BMW Seria 2 Coupé impresionează prin modul său de interacţiune natural şi personal. Încă de la prima călătorie, este complet dedicat stilului tău – şi învaţă independent obiceiurile tale. Utilizând o comandă vocală, de exemplu, poţi schimba în modul SPORT sau poţi primi explicaţii despre subiecte legate de automobil.

SERVICII DIGITALE BMW PENTRU BMW SERIA 2 COUPÉ.

EXPERIMENTEAZĂ DESIGNUL BMW SERIA 2 COUPÉ.

DETALIILE EXTERIOARE ALE BMW SERIA 2 COUPÉ.

Designul în stil „trei secţiuni” al noului BMW Seria 2 Coupé combină tradiţia BMW de coupé-uri compacte cu un aspect modern. Pe lângă proporţiile tipice BMW şi postura amplă, formele triunghiulare şi liniile diagonale definesc aspectul dinamic al BMW Seria 2 Coupé.

Grilă frontală dublă cu o singură ramă.

Grila frontală dublă cu o singură ramă subliniază caracterul bogat care determină designul noului BMW Seria 2 Coupé. Lamelele clasice ale grilei frontale sunt înlocuite de clape cu stil expresiv. Acestea se deschid sau se închid pentru aerul necesar şi astfel vizualizează simultan capacitatea de performanţă a motorului din spate.

Design spate.

Stopurile distinctive poziţionate la extremităţile exterioare subliniază postura amplă a noului BMW Seria 2 Coupé. În acelaşi timp, liniile orizontale creează o interacţiune de zone luminoase şi umbrite pentru a produce o imagine uimitoare a secţiunii din spate.

Faruri Bi-LED.

Farurile reproiectate ale BMW Seria 2 Coupé nu prezintă estetica dublă rotundă obişnuită, ci sunt concepute ca lumini individuale – o referinţă la bogata tradiţie a idolilor BMW Coupé, cum ar fi BMW 2002. Datorită tehnologiei Bi-LED, faza scurtă şi faza lungă sunt implementate într-un singur tub de lumină.

DETALIILE INTERIOARE ALE BMW SERIA 2 COUPÉ.

Toate afişajele şi comenzile din interiorul habitaclului BMW Seria 2 Coupé sunt complet orientate către şofer. Volanul M îmbrăcat în piele opţional, incluzând butoane multifuncţionale, emblema M şi cadru din piele moale Nappa oferă o direcţie sportivă şi directă.

VARIANTELE ŞI OPŢIUNILE DE ECHIPARE ALE BMW SERIA 2 COUPÉ.

MODEL ADVANTAGE.

BMW Seria 2 Coupé cu echipare de bază oferă un design extravagant şi dotări funcţionale pentru confort şi siguranţă sporite.

 • Asistent parcare (PDC), față și spate.
 • Pachet compartiment de depozitare.
 • Oglindă retrovizoare cu funcție anti-orbire automată.
 • Climatizare automată în 3 zone.

PACHETUL M SPORT.

BMW Seria 2 cu pachetul M Sport oferă un design dinamic incluzând caracteristici selectate specifice M.

 • Pachet Aerodinamic M cu șorț din față în culoarea caroseriei și praguri laterale, șorț din spate și inserție difuzor în metal Shadow închis.
 • Jante din aliaj ușor de 18 „M Stil cu două spițe 848 M Bicolor Jet Black cu anvelope mixte.
 • Suspensie M Sport, inclusiv direcție sport variabilă.
 • M Shadowline lucios, alternativ BMW Individual Exterior Line din aluminiu satinat.
 • Logo M pe laterale.

PACHET M SPORT PRO.

Echipat cu pachetul M Sport Pro, o extensie a pachetului M Sport, BMW Seria 2 Coupé afişează cea mai sportivă latură a sa, inclusiv un set impresionant de funcţii specifice M.

 • Splitter frontal pe panoul barei de protecție față.
 • Lumini M Shadow Line.
 • Shadow Line M cu luciu ridicat, cu funcții extinse.
 • Spoiler M spate Black Sapphire.
 • Frână sport M cu etriere de frână în roșu lucios.

ACCESORII ORIGINALE BMW ŞI ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW SERIA 2 COUPÉ.

Accesoriile BMW M Performance îţi permit să oferi modelului tău BMW Seria 2 Coupé un caracter maxim de motorsport. Alege dintre dotările pentru exterior îmbunătăţite optic, precum şi jantele atractive forjate şi din aliaj uşor. Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW Seria 2 Coupé în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

Accesorii BMW M Performance

Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este fabricată din fibră de carbon de calitate premium. Pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi unic.

Spoiler spate M Performance din fibră de carbon.

Spoilerul spate M Performance din fibră de carbon îmbunătăţeşte calitatea premium a automobilului, aspectul dinamic şi asigură o aerodinamică optimizată.

Difuzor spate M Performance din fibră de carbon.

Difuzorul spate M Performance cu aspect de fibră de carbon creează o impresie şi mai modernă – şi îmbunătăţeşte aspectul sportiv al automobilului.

Accesorii originale BMW

Cutie portbagaj de plafon BMW 320, în Negru/Argintiu Titan.

Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 320 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil.

DATELE TEHNICE ALE BMW SERIA 2 COUPÉ.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min184 (135)
Cuplu maxim în Nm, la 1/min:300/1.350-4.000
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:7,5
Consum mixt de combustibil, în l/100 km:6,3 – 6,9

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU MODELELE BMW SERIA 2 COUPÉ.

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte specifice pentru BMW Seria 2 Coupé, te rugăm să contactezi BMW Proleasing Motors. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW SERIA 2 COUPÉ.

#whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

 • Serviciu de verificare a automobilului conform ghidului BMW
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână
* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru acest model BMW.
GAMA DE MODELE BMW

Descoperă informații detaliate, solicită detalii sau oferta* pentru modelul BMW preferat:

* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru modelul BMW preferat.

PROLEASING MOTORS SRL

Dealer Autorizat BMW și BMW M.
Showroom şi Service în Ploieşti.
Alte Puncte de Lucru Proleasing Motors:
Buzău şi Târgovişte.

COMPANIE

CIF: RO 18877620, RC: J29/1603/2006
Banca: Unicredit Ţiriac Bank
CONT IBAN: RO24BACX0000004532208000

ONLINE
CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 1B Nr. 505, Loc. Blejoi, Jud. Prahova, C.P. 107070

LOCALIZARE

Latitudine: 44.959681, Longitudine: 26.055213

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750, Loc. Buzău, Jud. Buzău, C.P. 120254

LOCALIZARE

Latitudine 45.133196, Longitudine 26.780663

CONTACT
ADRESĂ

Aleea Sinaia DN 71 Nr. 7, Loc. Viforâta, Jud. Dâmboviţa, C.P. 137005

LOCALIZARE

Latitudine 44.954078, Longitudine 25.448518