PARTENERUL TĂU SPORTIV, IREZISTIBIL, DE FIECARE ZI.

BMW Seria 4 Coupé.

* Imagini cu titlu de prezentare.

Noul BMW Seria 4 Coupé atrage priviri admirative oriunde se duce. La exterior, grila frontală puternică și farurile suple sunt un prim indicator al unei puteri convingătoare. Iar designul sportiv și funcțional din interiorul echipării standard nu poate să nu impresioneze. Este momentul să descoperi toate variantele noului model BMW Seria 4 Coupé, opţiunile de echipare şi datele tehnice, precum şi multiple opţiuni de leasing şi finanţare.

DATE TEHNICE

Putere: 275 kW (374 CP)
Cuplu: 500 Nm
0-100 km/h: 4,5 s
Vmax: 250 km/h
BMW M440i xDrive Coupé: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7-8,5; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 174-191

DESIGN

DETALII IMPORTANTE ALE DESIGNULUI INTERIOR ȘI EXTERIOR.

O declarație îndrăzneață din start.

Noul design al grilei frontale cu o singură secțiune îmbunătățește un aspect care inspiră deja performanțe superioare. Grila vopsită separat subliniază aspectul ei distinct.

Pentru a fi văzut mai bine.

Noul design al farurilor poate fi recunoscut cu ușurință prin elementele verticale ale luminilor de zi. Pentru prima dată, stopurile vehiculelor BMW sunt dotate cu tehnologie laser de mare precizie.

Un design nou pentru o gură de aer proaspăt.

Control indirect al orificiilor de ventilație reproiectate din bord, cu ajutorul unui element separat. Pentru circulație personalizată a aerului.

Tapițerie care radiază vitalitate.

Pielea bicolor Black Vernasca cu elemente roșii subliniază contururile scaunelor. În acelaşi timp, conferă o atmosferă sportivă interiorului.

TEHNOLOGII

CONECTAT CU LUMEA. EXPERIENȚE DIGITALE PE DRUM.

Acces și mai direct al tuturor funcțiilor.

Un nou ecran de start cu lista rapidă QuickSelect. Cu sistemul de operare BMW 8.5, sistemul audio și contactele sunt doar la o atingere distanță.

Nu doar ascultă, ci și gândește împreună cu tine.

Operare intuitivă a vehiculului prin control vocal inteligent. BMW Intelligent Personal Assistant te ajută în orice problemă referitoare la automobilul tău BMW.

Întotdeauna actualizat.

Verifică starea vehiculului, compară prețurile stațiilor de carburant și stabilește programări la service. My BMW app reprezintă legătura ta directă cu automobilul tău BMW.

SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI CONECTIVITATE.

Sisteme de asistare a conducătorului auto

Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie.

Conectivitate

Lasă-ți cheile mașinii acasă.

Smartphone-ul va fi suficient, devenind cheia ta digitală BMW. Este suficient să îl ții în dreptul mânerului ușii și poți intra. Pentru a porni automobilul BMW, plasează-l în compartimentul dedicat.

Vezi mai mult decât ce se află în fața ta.

Ajungi la destinaţie cu mai multă precizie. BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcţia Augmented View afişează informaţii de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central sau în panoul de instrumente.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW SERIA 4 COUPÉ.

Această serie medie se află în gama noastră de produse din 2013. Pe atunci toate modelele BMW Seria 4 erau derivate din variantele Coupé și Cabriolet ale modelului BMW Seria 3.

Termenul „putere” se referă la diferite valori. De cele mai multe ori, sunt avute în vedere kW (CP), cuplu (Nm) sau acceleraţia. Aceste valori variază între diferitele modele ale BMW Seria 4 Coupé. Așa că nu există un răspuns general valabil. Cu motoarele cu combustie actuale, puterea variază între 135 kW şi 275 kW. Accelerarea la 100 km/h se face în 4,5 până la 7,8 secunde. Cuplul variază de la 300 la 700 Nm.

Da. Sunt disponibile trei versiuni complet electrice ale BMW Seria 4 Gran Coupé: BMW i4 eDrive35, BMW i4 eDrive40 și BMW i4 M50.

BMW Seria 4 este disponibil ca Coupé, Cabriolet și Gran Coupé. Toate cele 3 versiuni sunt disponibile și ca modele M. De asemenea, există trei opțiuni diferite de motorizare pentru modelul complet BMW i4.

Producem acest model la uzina noastră BMW din Dingolfing, Bavaria. BMW Seria 4 Gran Coupé este construit la uzina BMW din München.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW M440i xDrive Coupé: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7-8,5; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 174-191

Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru acest model BMW.
GAMA DE MODELE BMW

Descoperă informații detaliate, solicită detalii sau oferta* pentru modelul BMW preferat:

* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru modelul BMW preferat.

PROLEASING MOTORS SRL

Dealer Autorizat BMW și BMW M.
Showroom şi Service în Ploieşti.
Alte Puncte de Lucru Proleasing Motors:
Buzău şi Târgovişte.

COMPANIE

CIF: RO 18877620, RC: J29/1603/2006
Banca: Unicredit Ţiriac Bank
CONT IBAN: RO24BACX0000004532208000

ONLINE
CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 1B Nr. 505, Loc. Blejoi, Jud. Prahova, C.P. 107070

LOCALIZARE

Latitudine: 44.959681, Longitudine: 26.055213

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750, Loc. Buzău, Jud. Buzău, C.P. 120254

LOCALIZARE

Latitudine 45.133196, Longitudine 26.780663

CONTACT
ADRESĂ

Aleea Sinaia DN 71 Nr. 7, Loc. Viforâta, Jud. Dâmboviţa, C.P. 137005

LOCALIZARE

Latitudine 44.954078, Longitudine 25.448518

Prețul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că prețul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "preț + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obține prețul final.
Consumul și emisiile sunt măsurate în condiții de laborator și pot înregistra valori diferite în condiții reale de condus.