RITM NOU. ACEEAȘI EMOȚIE.

BMW X3.

* Imagini cu titlu de prezentare.

EXTERIORUL BMW X3.

DESIGNUL FRONTAL AL BMW X3 CU NOUA GRILĂ FRONTALĂ BMW.

Accentul extrem pe lăţime şi elementele tipice X oferă părţii frontale a modelului BMW X3 un aspect distinctiv. Grila frontală BMW cu muchii ascuţite şi bara-spoiler reproiectată cu guri de admisie verticale în interpretarea triunghiulară evidenţiază puterea sa excepţională. Farurile cu LED coborâte cu aproximativ 10 mm completează imaginea de ansamblu a modelului BMW X3, conferindu-i o expresie modernă şi concentrată.

DESIGNUL PĂRŢII DIN SPATE A BMW X3 CU STOPURI CU LED.

Partea din spate reproiectată a modelului BMW X3 creează un efect care este în egală măsură sportiv şi modern. Farurile cu LED într-o nouă prezentare tridimensională îi accentuează şi mai mult prezenţa. Ţevile de eşapament largi, încastrate, cu formă neregulată se încadrează pe liniile orizontale din secţiunea superioară şi subliniază designul unic. Împreună cu protecţia şasiului reproiectată, partea din spate a BMW X3 oferă un aspect curat şi puternic.

DESIGNUL INTERIOR AL BMW X3 CU SCAUNE SPORT: EXPERIMENTEAZĂ ACUM.

Interiorul impresionează prin consola centrală reproiectată, cu benzi de finisare în negru lucios şi controale noi pentru sistemul de climatizare. Scaunele sport din Sensatec perforate, montate standard, şi Info Display-ul central de 10,25”, care poate fi mărit chiar şi la 12”, asigură mai mult confort şi funcţionare intuitivă.

DETALIILE DE DESIGN ALE BMW X3 ÎN INTERIOR.

„BMW Live Cockpit Plus”.

BMW Live Cockpit Plus cu funcţie de navigaţie include un panou de instrumente de 5,1” şi un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă.

Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele Sport reglabile pentru şofer şi pasagerul din faţă dispun de numeroase opţiuni de ajustare manuală, inclusiv poziţia „înainte şi înapoi”, precum şi unghiul spătarului şi al scaunului. O opţiune suplimentară pentru şofer: reglarea lăţimii spătarului.

Elemente de control cu detalii galvanizate.

Opţional, detaliile galvanizate exclusive de pe butoanele de control ale geamurilor electrice, butoanele multifuncţionale de pe volan, de pe panoul de control al portierelor şi de pe comutatorul pentru închiderea portierelor creează o impresie de înaltă calitate.

DINAMICA DE CONDUS A BMW X3.

Pe lângă conceptul său inteligent de construcţie uşoară, BMW X3 are un control unic al aerisirii pentru grila frontală Active Air Stream – dacă cererea de aer de răcire este redusă, un orificiu de aer rămâne închis automat pentru a îmbunătăţi şi mai mult aerodinamica.

TRENUL DE RULARE ŞI COMPONENTELE ŞASIULUI PENTRU BMW X3.

Motoarele TwinPower Turbo.

Ambele versiuni, benzină şi diesel, ale motorului TwinPower Turbo de 2.0 litri cu 4 cilindri oferă plăcerea maximă de a conduce. Acestea se remarcă datorită dezvoltării lor energice și a răspunsului spontan, chiar şi la turaţii mici.

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru un plus de tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu.

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic.

SERVICIILE DIGITALE ŞI SISTEMELE INTELIGENTE DE ASISTENŢĂ ALE BMW X3.

Tehnologii inovatoare, cum ar fi sistemul de integrare pentru smartphone, BMW Maps şi BMW News, precum şi sisteme inteligente de asistenţă ultra-moderne, precum Driving Assistant Professional îmbunătăţesc şi mai mult experienţa de condus şi siguranţa în BMW X3.

BMW Intelligent Personal Assistant.

Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse.

BMW X3 xDrive30e PLUG-IN HYBRID CU MODURI BMW eDRIVE.

Cu BMW X3 xDrive30e ai parte de mobilitate sustenabilă şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie, dinamica de condus, BMW Charging şi despre serviciile digitale utile de la BMW ConnectedDrive.

Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e plug-in hybrid combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, unic pentru modelele plug-in hybrid din acest segment, este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime.

Modurile de conducere ale BMW X3 xDrive30e.

Fie HYBRID/HYBRID ECO PRO, ELECTRIC sau SPORT/XTRA BOOST: beneficiezi de moduri de conducere inteligente care asigură interacţiunea optimă a motorului cu combustie şi a motorului electric în orice situaţie.

Încărcarea BMW X3 xDrive30e.

Durata de încărcare (0–100%) a automobilului BMW X3 xDrive30e este de aproximativ 3,7 ore la o capacitate de încărcare de 3,7 kWh (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, staţii de încărcare publice) şi aproximativ 5,9 ore la o capacitate de încărcare de 2,3 kWh (priză casnică). Programul de aprovizionare al BMW X3 xDrive30e include cablul pentru încărcare la staţii publice.

Servicii digitale pentru BMW X3 xDrive30e.

Mai multe servicii digitale, precum serviciul de asistenţă BMW Concierge sau aplicaţia My BMW te ajută suplimentar pentru a-ţi face mobilitatea de zi cu zi mai uşoară.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW X3.

Cu BMW X3, plăcerea de a conduce este garantată. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru dorinţele tale speciale. Oferim o vastă selecţie de adiţii individuale şi opţionale care sunt potrivite perfect cu BMW X3 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă – orice ai avea în minte.

Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 695, în Jetblack mat, set complet de roţi pentru vară.

Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 695, în Jetblack mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope şi anvelope runflat.

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade este un ştergător de parbriz bazat pe o tehnologie de ştergere inovatoare – pentru o performanţa de curăţare semnificativ mai eficientă.

Suport BMW de biciclete cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.

Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează zona din faţă pentru picioare împotriva murdăriei şi a umezelii. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil X3.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW X3.

BMW X3 se remarcă prin designul său concis: Cu accesoriile BMW M Performance de înaltă calitate, poţi sublinia caracterul sportiv al acestui SAV distinctiv.

Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este confecţionată din fibră de carbon de calitate premium. Pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual.

Spoilerul pentru plafon M Performance negru lucios.

Design în mişcare. Spoilerul pentru plafon BMW M Performance este confecţionat din PUR negru lucios, un accent elegant sportiv pentru partea din spate a automobilului.

Jante M Performance forjate Y-spoke de 21”, tip 701 M, Bicolore (Jet Black mat, lucioase).

Jante M Performance forjate Y-spoke de 21”, tip 701 M, Jet Black mat, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope şi anvelope runflat.

Volan M Performance.

Cu forma sa uimitoare şi zona de prindere distinctivă în Alcantara, volanul BMW M Performance oferă o atmosferă motorsport inconfundabilă în habitaclu.

Covoraşe M Performance.

Aspect premium, aderenţă remarcabilă: Covoraşele M Performance adaugă un aspect individual sportiv spaţiului pentru picioare şi un aspect mai dinamic întregului automobil.

Învelitoarea de antenă din fibre de aramidă M Performance.

Atât un detaliu vizual, cât şi funcţional în acelaşi timp pe plafonul automobilului: învelitoarea de antenă din fibre de aramidă M Performance.

DATELE TEHNICE ALE BMW X3.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min184 (135)/ 5.000–6.500
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:6,1–6,4
Consum mixt de combustibil, în l/100 km:2,0–2,6
Emisii medii de CO2, în g/km:44–59

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

APLICAŢIA BMW CATALOGUE: TOATE MODELELE BMW ŞI DETALII DESPRE ELE.

Descoperă toate modelele BMW şi detaliile importante despre ele cu aplicaţia BMW Catalogue.

Află mai multe despre aplicaţia BMW Catalogue

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW X3.

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte specifice pentru BMW X3, te rugăm să contactezi BMW Proleasing Motors. Personalul nostru de service BMW competent va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW X3.

#whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

Conţinutul pachetului de service:

  • Service ulei de motor
  • Serviciu de verificare a automobilului conform ghidului BMW
  • Service filtru aer
  • Service filtru de combustibil (pentru motoarele diesel)
  • Service microfiltru
  • Service bujii (pentru motoarele pe benzină)
  • Service lichid de frână

Află mai multe despre BMW Service Inclusive

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW X3.

BMW X3 xDrive30e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,0-2,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 44 – 59

BMW X3 xDrive30i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6 – 8,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 173 – 194

BMW X3 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,7-9,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 199 – 217

Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate de la 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru acest model BMW.
GAMA DE MODELE BMW

Descoperă informații detaliate, solicită detalii sau oferta* pentru modelul BMW preferat:

* Valabil în perioada în care BMW Proleasing Motors are campanii active pentru modelul BMW preferat.

PROLEASING MOTORS SRL

Dealer Autorizat BMW și BMW M.
Showroom şi Service în Ploieşti.
Alte Puncte de Lucru Proleasing Motors:
Buzău şi Târgovişte.

COMPANIE

CIF: RO 18877620, RC: J29/1603/2006
Banca: Unicredit Ţiriac Bank
CONT IBAN: RO24BACX0000004532208000

ONLINE
CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 1B Nr. 505, Loc. Blejoi, Jud. Prahova, C.P. 107070

LOCALIZARE

Latitudine: 44.959681, Longitudine: 26.055213

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750, Loc. Buzău, Jud. Buzău, C.P. 120254

LOCALIZARE

Latitudine 45.133196, Longitudine 26.780663

CONTACT
ADRESĂ

Aleea Sinaia DN 71 Nr. 7, Loc. Viforâta, Jud. Dâmboviţa, C.P. 137005

LOCALIZARE

Latitudine 44.954078, Longitudine 25.448518